Qui som

Les persones que formem el Ratolí, creem vincles afectius amb els petits de la llar, en una bona relació afectiva i estimuladora i així se’ls proporciona seguretat, alegria, ajuda al seu desenvolupament per a crèixer i aprendre a compartir. El seguiment i l’evolució en tots els aspectes maduratius de la personalitat, i desvetlla, tant com sigui possible les seves capacitats, tot respectant les característiques personals i el seu ritme evolutiu.

Espais
d'aprenentatge

La llar d’infants Ratolí disposa de 3 espais d’aprenentatge. L’aula per als més petits de la llar, una altre espai per als nadons d’1 a 2 anys, i l’última aula per als grans de l’escola de 3 anys, juntament amb espais polivalents.

Com aprenem

El joc, l’espontaneïtat i l’iniciativa, són aspectes que tenim molt en compte a l’hora de proposar el sistema educatiu que treballem amb els infantsa. Les activitats ajuden a millorar la seguretat als vostres petits, tot i marcant bé els punts de referència rítmics i estables.

El joc, l’espontaneïtat i l’iniciativa, són aspectes que tenim molt en compte a l’hora de proposar el sistema educatiu que treballem amb els infants. Les activitats ajuden a millorar la seguretat als vostres petits, tot i marcant bé els punts de referència rítmics i estables.

Com aprenem